A SOKOLDALÚ HOMOKFÚVÁS

A sokoldalú homokfúvás segítségével a felületeken nagyon látványos változás lesz, amikor a régi festék és lakk réteget távolítjuk ezzel a technológiával. Ezzel a homokszórás folyamattal rengeteg időt spórolunk meg, nem kell csiszolni.

Fa Homokfúvás

Fa felületeken nagyon látványos változás lesz, amikor a régi festék és lakk réteget távolítjuk el homokfúvásos technológiával. Ezzel a homokszórással rengeteg időt spórolunk meg, nem kell csiszolni. Teljes mértékben el lehet távolítani a nem kívánt régi festék és lakk réteget, szennyeződést. A fa ilyenkor nem sérül, ellenben megújul.

Alkalmazása: faházak, kerítések, kerti bútorok, ajtó, ablak, fa hajók… stb.

Fa Antikolás

Ezen kívül még a fa felületeken lehetőség van antikolásra. A fa különböző kemény és puha részekből áll és a homokfúvásos technológiával sokan kérnek antikolást. Ilyenkor a fát a megrendelő kívánsága szerint addig homok szórjuk, amíg megfelelő antik hatást érünk el. Ekkor a fa erezete jelenik meg különböző mélységben. Alkalmazzuk padlón, ajtókon, ablakkereteken, lépcsőkön, tartó gerendákon, fa bútorok… stb. esetén is. Külső belső tereken egyaránt lehetőség van a homokfúvásra.

Lehetőség van az ország egész területén mobil homokfúvásra!

Tégla, kő homokfúvása

Belső és külső tereken van lehetőség homokfúvásra. Légköri és időjárási szennyeződések által okozott szennyeződéseket és festett tégla tisztítását egyszerűen, homokfúvás Budapest kivitelezéssel megtudjuk oldani!

Ezeken a felületeken környezetbarát kvarchomokot használunk nagy hatékonysággal. A tisztítandó felületek nem sérülnek. A felület felmérése után szakszerű levegő nyomás kiválasztásával tudjuk a felületek tisztítani. Ha a környezet megkívánja, akkor vizes homokfúvást használunk a por elkerülése végett.

A vizes homokfúvás lényege, hogy a kvarchomokhoz vizet adagolunk.

Mobil homokfúvás alkalmazási terület: épületek, homlokzatok, lakások belső területe, pince, lábazatok, kerítések lábazata, betonfelületek, járdák, térkövek, lépcsők… stb. Az Épületi homlokzat homokfúvásánál a régi vakolatot vagy festéket távolítjuk el. A lakások, üzlethelyiségek látszó, maradandó téglafelületek tisztítását szokták kérni a kedves megrendelők.

Ezek a téglafelületek szem előtt maradnak ezért nagy gonddal homok szórjuk, hogy ne sérüljenek a téglák. Ezután a tisztítás után nincs más hátra, mint a tégla megfelelő portalanítása, impregnáló olajjal való védelme, ami matt felületet biztosít és víztaszító hatású, vagy pedig lehet lakkal is kezelni, ami a téglafelületen fényes hatást biztosít. Felülettisztítás.

Homokfúvás, homokfúvás Budapest, homokszórás, mobil homokfúvás, felülettisztítás kedvező árak mellett!