MOBIL HOMOKFÚVÁS

Mobil homokfúvás Budapesten és országosan a legjobb árakon!

ATMO HOMOKFÚVÁS KFT

Mi is az a mobil homokfúvás?

A mobil homokfúvás kiváló megoldást jelent a fém-, fa- és kőfelületek tisztítására, kezelésére, a szennyeződések eltávolítására. Az időjárás, szmog és egyéb környezeti hatások miatt a felső rétegre rakódott rozsda, festék, vakolat, graffiti, moha megtisztításával megújul, megszépül a felület. Fémek esetén tökéletes fémtiszta felületet eredményez az eljárás. Fa felületeknél alkalmazható a fa erezetének kiemelésére, antikolásra. A tisztítás sűrített levegőbe vegyített homokszemcsékkel történik.

A homokszórás, vagy más néven homokszórás tecnikáját sok más néven is szokták emlegetni, sokszor tévesen. Sörétezés, homokolás, acélszórás fémszórás, holott a fémszórás például egy teljesen más tevékenység. A homokszórást nem csak fémekre alkalmazhatják, hanem téglára, betonra, cserépre is.

A homokfúvás zárt technológiája elsősorban rozsdátlanításra, de régi festékek, szinterezések eltávolítására, tisztítására is alkalmazható.

A jó minőségű felületvédelem, mint például a festés, vagy a galvanizálás, alapja a megfelelő tisztítás. Ennek a leggyorsabb és legalaposabb módja a szemcseszórás, mobil homokfúvás, melynek során nagy nyomású levegővel koptató szemcséket fújunk a tisztítandó felületre, aminek hatására hatékonyan eltávolítható a szennyeződés, festék, valamint az oxidréteg. A tisztítandó tárgyak nehezen hozzáférhető részeit szinte lehetetlen más eszközzel megtisztítani, mobil homokfúvással azonban a felület legapróbb zugaiban is tökéletes eredményt lehet elérni. Homokfúvással szép, homogén felületet kapunk, mely fa, vagy kő tárgyak esetében már önmagában is látványos változást eredményez, fémek esetében pedig tökéletes alapot ad a további felületkezeléshez. 

mobil homokfúvás, mobil homokfúvás Budapest

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A  MOBIL HOMOKFÚVÁS SZOLGÁLTATÁSNAK?

A mobil homokfúvás nagy előnye, hogy nem hagy hátra a későbbi felületbevonást befolyásoló vegyi anyagokat. A mobil helyszíni homokfúváshoz használt szemcse a kvarchomok.

A homokfúvás hatékonysága sok helyen kiszorította a magasnyomású vízalapú tisztítást és vegyszeres eljárást is. Nem csak mechanikai hatékonyságával, hanem a felület alakjának lekövethetősége révén is hatékonyabb eljárást biztosít, ez által apróbb résekbe, nehezen hozzáférhető helyekre is könnyű megoldást kínál.

homokszórásos technológia a tisztítandó felülettől függően, ami kő, tégla, fa felület esetén négyzetméterenként kb. 11-22 kg, fémfelületeknél kb. 22-51 kg homokszemcse kerül felhasználásra, amit még megnövel a felületről eltávolított szennyeződött réteg súlya, ami például vakolateltávolítás estén nem elhanyagolható.

CÉGÜNKNÉL EGÉSZ ÉVBEN KEDVEZŐ MOBIL HOMOKFÚVÁS ÁRAK VÁRJÁK! MOBIL HOMOKFÚVÁS BUDAPEST ÉS ORSZÁGOSAN!

 

ATMO HOMOKFÚVÁS KFT.

Miért fontos egy profi csapat megbízása a mobil homokfúvás kivitelezése során Budapesten is?

A mobil homokfúvás a szemcseszórásos eljárások ipari technológiájának egyik speciális, helyhez nem kötött szakterülete. Ezeknek az eszközöknek a segítségével megoldható, hogy szolgáltatásunkkal szinte bárhol és bármikor, bármiféle ipari infrastruktúra helyszíni igénye nélkül álljunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Nagyteljesítményű gépparkunk segítségével akár a nap 24 órájában képesek vagyunk a megfelelő üzemre, biztosítva a folyamatos, mindenkor hatékony munkavégzést. Magas minőségű szóróanyag használatával párhuzamosan mindez rendkívül kedvező időarányt és értékarányt képez szolgáltatásaink piaci árpozíciójához.

Építkezéseken, üzemterületeken, telephelyeken, csarnokokban, berendezéseink mobilitása hatalmas előny. A helyváltoztatás gyors és problémamentes lehetőségével összetettebb feladatokat is képesek vagyunk kivitelezni, legyen szó hatalmas méretekről, magaslati helyszínekről, vagy sűrű helyváltoztatással járó munkamenetről. Az adott feladattól függően, akár kettős műszakban is vállaljuk a folyamatos munkavégzést.

Miért cégünket válassza válassza ha fontos a mobilitás is?

Cégünk több évtizedes tapasztalata alapján biztos lehet abban, hogy rugalmasan és kiváló minőségben oldjuk meg a ránk bízott feladatot. Mindemellett komplett felszerelésünk van, amely biztosítja, hogy a munkákat helyszínen és műhelyben is el tudjuk végezni!

Roppant rugalmasak vagyunk, minden megkeresésnek igyekszünk azonnal eleget tenni, ennek érdekében még akár hétvégén is dolgozunk. A térkőtől kezdve a jármű alvázon keresztül tartályok belső felületéig, szinte mindent tudunk tisztítani, minket bármivel megkereshet. Az ország bármely területén vállaljuk a szolgáltatás végzését!

Minden munkánk során a legújabb technológiákat alkalmazzuk, profi és precíz csapatunk lépést tart a fejlődéssel. Munkáink során magas minőségű és tartós anyagokkal dolgozunk. Az évtizedek alatt szerzett tapasztalatunknak köszönhető, hogy mára precíz és pontos vezérlésű környezetbarát szóróanyagot és költséghatékony munkavégzést tudunk kínálni! Emellett gyors árajánlat készítést és munkavégzést vállalunk!

Reméljük, hamarosan Ön is az elégedett ügyfeleink közé fog tartozni.

Hívjon minket és kérjen árajánlatot, akár még ma!