HOMOKSZÓRÁS ÁRAINK

KEDVEZŐ HOMOKSZÓRÁS ÁRAK, HOMOKFÚVÁS ÁRAK, FELÜLETTISZTÍTÁS ÁRAK

ATMO HOMOKFÚVÁS KFT

Hogyan alakulnak a homokfúvás árak?

A felületek estében a különböző szennyeződések, vagy az oxidrétegek vastagsága, és tapadási tulajdonságai végett, két látszólag egyforma felület között is hatalmas különbség lehet a ráfordított idő ás anyagszükséglet tekintetében.

A végső ár függ a felület szennyezettségétől, a ráfordított időtől, továbbá attól, hogy milyen szóróanyaggal végezzük el az adott munkát.

Természetesen ha megkeres minket, akkor hozzávetőlegesen tudunk árat mondani képek, méretek, leírás alapján. Vannak olyan alkalmazási területek is, ahol konkrét árakkal is tudunk Önnek szolgálni.

A mobil helyszíni homokfúvás árbefolyásoló tényezői lehet a tisztítandó tárgy jellege, helyszíne. Emellet a fizikai méretei és szennyezettsége, a szennyeződés keménysége és tapadása, a felület alapanyaga és kiképzése, valamint a megközelíthetősége, hozzáférhetősége.

Kérem keressen bizalommal cégünket, az órabérünkért tisztességesen megdolgozunk, panasz korábban nem volt ránk, sőt! Ennek az ellenkezője igaz ránk. Hiszen ügyfeleink elismerő szavakkal illetik kitartó, precíz munkavégzésünket és gyorsaságunkat.

Cégünk számára a legfontosabb ügyfeleink megelégedése, valamint a kedvező ár-érték arány biztosítása. Ezért csapatunk elmondhatja, hogy ügyfeleink elégedettsége érdekében a legkorszerűbb technológiával, folyamatosan karbantartott berendezésekkel, tökéletes állapotú járművekkel, megfelelő teljesítményű kompresszorokkal és képzett szakemberekkel várjuk megkeresését!

 

áraink

 

HOMOKFÚVÁS ÉS ÁRAINK

Minden munka egyedi sajátosságokat is tartalmazhat, ezért helyszíni felmérés után kedvező egyedi árajánlatot készítünk minden kedves ügyfelünknek. A kiszállás ingyenes, kérjen személyes ajánlatot tőlünk!

Tapasztalataink alapján a homokszórás árak meglehetősen nagy szórást mutatnak. Sajnos nincsen pontos kalkulálási lehetőség előzetesen. Gyakran megeshet az is, hogy az olcsóbb órabéres munka a felületisztítás végeztével magasabb összköltséget jelent az ügyfél számára, mint egy magasabb órabérrel vállalt. Ez bekövetkezhet a szóró berendezés elavult technológiájának alkalmazásából, vagy a kompresszor alacsony teljesítőképességéből adódóan.

Állandó megbízások, nagyobb kivitelezések esetében az árak egyedi szerződések alapján alakulnak.

Várjuk hívását, szükség esetén pedig próbaszórás alapján pontos árajánlatot is tudunk biztosítani!

ATMO HOMOKFÚVÁS KFT.

Miért válassza cégünket kedvező homokszórás árak mellett?

KEDVEZŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

A költséghatékony ár-érték arány biztosítása az egyik legfontosabb dolog számunkra! Ezért a legkorszerűbb technológiával, folyamatosan karbantartott berendezésekkel, tökéletes állapotú járművekkel, megfelelő teljesítményű kompresszorokkal és képzett szakemberekkel várjuk megkeresését!

PONTOSSÁG ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉG

A szakmánk területén elengedhetetlen fontosságú a pontosság és a minőség. Ebből adódóan a szakképzett csapatunk különösen odafigyelve, többszöri ellenőrzésen keresztül végzik munkájukat.

GYORS HATÁRIDŐK

A kivitelezendő munkát rövid határidővel tudjuk vállalni, akár 24 órán belül is az üzem terheltsége függvényében.