HOMOKFÚVÁS BUDAPEST KEDVEZŐ ÁRAK

Homokfúvás Budapesten a legjobb árakon!

ATMO HOMOKFÚVÁS KFT

Mi az a homokfúvás technológia?

A homokszórás, más néven homokfúvás sok mindenre alkalmazott felülettisztítási eljárás. E technológia megjelenése hamar felváltotta és felgyorsította a különböző felületek tisztítását, amit korábban még kézi erővel végeztek.

Homokszórás alkalmazásával eltávolítható szinte mindenféle felületi szennyeződés, mint rozsda, festék, graffiti, vízkő és egyéb szennyeződés.

A homokszórás hatékonysága sok helyen kiszorította a magasnyomású vízalapú felülettisztítást és vegyszeres eljárást is. Nem csak mechanikai hatékonyságával, hanem a felület alakjának lekövethetősége révén is hatékonyabb eljárást biztosít, ez által apróbb résekbe, nehezen hozzáférhető helyekre is könnyű megoldást kínál.

A mobil homokfúvás folyamán különböző, azonban közel azonos szemcseméretű, szóróanyaggal koptatjuk a szennyeződésektől tisztítani kívánt felületet. A szemcséket a legtöbb esetben magas nyomású levegővel gyorsítjuk fel nagy sebességre. Ennek köszönhetően a szóróanyag, tömegénél és sebességénél fogva csapódnak a tisztítandó felületbe.

A legnépszerűbb és legtöbbet alkalmazott homokszórási eljárás, az a sűrített levegős homokszórás. Magas nyomású kompresszor segítségével termeljük a sűrített levegőt. A homok, vagy egyéb szóróanyag egy zárt tartályból a sűrített levegő vákuumhatását kihasználva kerül a szórópisztoly segítségével a kezelt felületre.

Régebben legfőképpen ipari méretekben alkalmazták ezt a technológiát. Azonban napjainkban nagyon elterjedtek az ezzel foglalkozó kisebb homokszóró vállalatok, akik akár kisebb megrendelések teljesítésére is foghatók, mint a mi cégünk is.

A homokfúvás szolgáltatásunk segítségével eltávolítható az összes létező mindenféle felületi szennyeződés, például a rozsda, festék, graffiti, vízkő, malter, időjárás okozta, és egyéb szennyeződések is.

homokfúvás Budapest, homokfúvás árak

MELYEK A HOMOKFÚVÁS BUDAPEST ELŐNYEI?

A homokfúvás technológiájának a megjelenése jelentősen felgyorsította a különböző felületek tisztításának a megoldását.

A homokfúvás egyik előnye, hogy a munka folyamán nem használunk vegyi anyagokat, mint mondjuk a felnik savba történő mártása folyamán, ahol a porfestéket ilyen technológia segítségével távolítják el. Ezáltal elkerülhető az anyagok kémiai reakcióba lépése a kezelt felület anyagával.

A homokfúvás Budapest segítségével egy teljesen fémtiszta felületet tudunk elérni. Ez pedig nélkülözhetetlen porfestés, galvanizálás és más felület kezelési technológia megkezdése előtt.

A kedvező homokfúvás árak hatékonyságának köszönhetően rengeteg területen kiszorította a magasnyomású vízalapú tisztítást és vegyszeres eljárás folyamatát is.

Nem csak a mechanikailag kifejtett hatékonyságával, de a felület alakjának lekövethetősége érdekében is hatékonyabb eljárást garantál számunkra. Hiszen ennek köszönhetően apróbb résekbe, nehezen hozzáférhető helyekre is könnyű megoldást biztosít.

ATMO HOMOKFÚVÁS KFT.

Milyen esetekben hasznos a homokfúvás Budapest professzionális kivitelezése kedvező árakon?

A homokfúvás Budapest szolgáltatásunk alkalmas a korrodált felületek tisztítására, festés, porfestés, továbbá más felületkezelések előkészítésére. A kezelendő anyag minősége fogja meghatározni a kivitelezett folyamat maximális sebességét, valamint a szemcseanyag minőségét és a nagyságát is.

A zárt technológiája elsődlegesen rozsdátlanításra, régebbi festékek eltávolítására, és tisztításra remekül alkalmazható módszer. A különböző méretű munkadarabok anyaga lehet akár fém, fa, műanyag, plexi, üveg vagy kerámia. A folymat segítségével könnyedén eltávolíthatjuk a rajtuk lévő szennyeződéseket, ennek köszönhetően a felület fém esetében fém tiszta lesz, és a fém visszanyeri eredeti állapotát, színét.

A cégünk által nyújtott szolgáltatásnak köszönhetően előkészített munkadarabok tisztasága, egyenletessége, felületi érdessége nagyban befolyásolja a később alkalmazott felületkezelési folyamatok tartósságát.

homokfúvás Budapest esetében számolnunk kell azzal, hogy a kezelt felület vékonyabb lesz. Egy átlagos munka kivitelezése során a kezelt felület réteg vastagsága lényegesen csökken, de ez az esetek túlnyomó többségében nem okoz gondot. Mobil homokszórás itt! 

Miért cégünket válassza?

Cégünk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Csapatunk célja, hogy szolgáltatásainkkal ügyfeleink igényeit a legmagasabb színvonalon tudjuk teljesíteni. Cégünk a homokfúvás folyamatának profi kivitelezésével foglalkozik.Partnereink között nagy múltú nemzetközi cégek, hazai gazdasági egységek és a lakosság széles körét is tudhatjuk. Fejlett és karbantartott gépparkkal, technológiával rendelkezünk, amellyel a legkülönlegesebb kéréseknek, kívánságoknak is meg tudunk felelni.

A szakmánkban elengedhetetlen fontosságú a pontosság és a minőség, ebből adódóan csapatunk különösen odafigyelve, többszöri ellenőrzésen keresztül végzik munkájukat. Minden megrendelést rövid határidővel tudunk vállalni, akár 24 órán belül is az üzem terheltsége függvényében. Nagyobb sorozatszámmal rendelkező és sürgősebb munkák esetében kétműszakos munkarenddel tudjuk gyorsítani a feladat elvégzését. Érdekes cikkek itt!

Reméljük, hamarosan Ön is az elégedett ügyfeleink közé fog tartozni.

Hívjon minket és kérjen árajánlatot, akár még ma egész évben kedvező homokfúvás árak!