BEMUTATKOZÁS

Ismerje meg cégünket!

BEMUTATKOZÁS

Cégünk a hazai homokfúvó és felülettisztító piac meghatározó szereplője.

Homokfúvás külső helyszíneken:
Munkánk egyik fontos területe a külső helyszíneken, jellemzően épületeken végzett külső és belső falfelület tisztítás, festék eltávolítás, homokfúvás. E mellett gyakori a szobrok, betonfelületek kezelése, érdesítése különböző szemcsemérettel. A porra, légszennyezésre érzékeny munkaterületeken lehetőség van vizes homokszórásra, JOS technológiára is. Mobil Homokfúvás külső helyszíneken: pince, ipari méretű vasszerkezetek, tégla, különböző kő felületek /mészkő, gránit …stb./

Homokfúvás műhelyben:
Jól felszerelt műhelyünkben végezzük kamionok, hajók, ipari méretű tárgyak, kovácsoltvas kerítések és kapuk felület tisztítását, rozsdamentesítését. A fém felületek mellett elvégezzük fa felületek antikolását, festék mentesítését.

Sok éves szakmai tapasztalatunkat néhány fontosabb referencia munkánk is igazolja!

Néhány ezek közül:
– Egri vár
– Diósgyőri vár
– Pécs, Zsolnai negyed
– Szombathely, Brenner János kollégium
– Veterán műhelyek

ATMO HOMOKFÚVÁS KFT.

MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKKAL FOGLALKOZUNK?

HOMOKSZÓRÁS

A homokszórás a szemcseszórásos eljárások közé tartozik. A technológia célja, hogy különböző finomságú, szórható, csiszoló anyagokkal bombázunk egy adott felületet.

FELÜLETTISZTÍTÁS

A felülettisztítás eltávolítja a mohát és minden a kőre korábban lerakódott szennyeződést, de anyagmaradványok, festék, malter, glett, graffiti eltávolítására is alkalmas.

MOBIL HOMOKFÚVÁS

A mobil homokfúvás kiváló megoldást jelent a fém-, fa- és kőfelületek tisztítására, kezelésére, a szennyeződések eltávolítására. Fémek esetén tökéletes fémtiszta felületet eredményez.