FELÜLETTISZTÍTÁS

Felülettisztítás Budapesten és országosan a legjobb árakon!

ATMO HOMOKFÚVÁS KFT

Mi is az a felülettisztítás?

Épületek külső felújításakor gyakori probléma, hogy a régi kőburkolatokat, milyen módon tegyük ismét látványossá, tetszetőssé. A kő az időjárás, a szmog és egyéb környezeti hatások miatt idővel elszennyeződik, elöregszik, mohásodik. Itthon széles körben elterjedt megoldás a lábazati festékek alkalmazása.

Ez a fajta megoldás esztétikailag megfelelő, de a festék eltakarja az eredeti kő szépségét, megakadályozva a fal szabad szellőzését.

Másik lehetőség a kő felülettisztítása. A drótkefe, drótkorong, csiszolás és más manuális módszerek lassú és fáradságos munkával sem hoznak megfelelő eredményt. A magasnyomású-mosás jó megoldás lehet, de makacs vagy a felületbe beivódott szennyeződések eltávolítására alkalmatlan. Agresszív vegyi tisztítószerek alkalmazása pedig káros lehet, mind a felületre, mind a környezetre nézve, hiszen ezek az anyagok általában enyhén savas hatásúak.

Létezik a fenti felülettisztítás problémára egy kevésbé ismert, leginkább műemléki felújításokkor, ipari méretekben alkalmazott technológiai eljárás: a homokszórás, ami tökéletes megoldást nyújthat a fenti problémákra. 

A felülettisztítás, vagy homokfúvás eljárás eltávolítja a mohát és minden a kőre korábban lerakódott szennyeződést, de anyagmaradványok, festék, malter, glett, graffiti eltávolítására is alkalmas, továbbá a felület felső tizedmiliméternyi részét eltávolítva teljesen megújítja az adott felületet, ami ismét az új benyomását kelti. Kőápoló, impregnáló szerekkel együtt alkalmazva kitűnő megoldás, ha szeretnénk megőrizni az eredeti kőfelület szépségét.

A felülettisztítási szolgáltatásaink kivitelezése folyamán a finom szemcseanyagot egy közvetítő anyag segítségével nagy sebességre gyorsítjuk, amely szemcsék a becsapódás folyamán ennek a fém felületén jelen levő szennyező és korrodált részecskéket a felületről leválasztva repítik tovább. Az alkalmazott folyamat nagy sebességű mozgási energiáját nagy nyomású levegőkompresszor teszi lehetővé. Homokszórás Budapest kedvező árak!

felülettisztítás, felülettisztítás Budapest

MIÉRT BÍZZA PROFI CSAPATRA A MUNKÁT, HA FELÜLETTISZTÍTÁS SZÜKSÉGES?

A felülettisztítást úgy kell elképzelnünk, mint a magasnyomású-mosással történő felülettisztítást, csak itt a tisztító hatást nem víz, hanem sűrített levegőbe vegyített nagy energiájú homokszemcsék fejtik ki a felülettel történő ütközésük során.

A technológia alkalmazásához megfelelő berendezések és speciális szaktudás szükséges. A homokszórás nyugaton széles körben elterjedt felülettisztítási eljárás, de hazánkban is elérhető a lakossági felhasználók részére.
Természetesen a homokszórás nem csak kőlábazatok tisztítására alkalmazható.

Mivel a felület alakját teljesen leköveti, alkalmazható minden, a fentiekhez hasonló tisztítási feladathoz. Épületelemek, szobrok, építmények vagy akár teljes kőhomlokzatok esetében is. Például ezzel az eljárással került felújításra a Szépművészeti Múzeum oszlopsoros kőhomlokzata, de az Országház bástyáit is hokomszórással tisztítják, amely jelenleg is tart és várhatóan még elhúzódik néhány évig.

 

CÉGÜNKNÉL EGÉSZ ÉVBEN KEDVEZŐ FELÜLETTISZTÍTÁS ÁRAK VÁRJÁK! FELÜLETTISZTÍTÁS BUDAPESTEN ÉS ORSZÁGOSAN

ATMO HOMOKFÚVÁS KFT.

Milyen esetekben szükséges a felülettisztítás Budapesten és országosan is?

A fém eszközeink és dísztárgyaink egyik fontos előnyei közé sorolható a tartósság. Azonban annak érdekében, hogy tartósságuk és szépségük hosszú évtizedeken át fennálló legyen, a felülettisztítás szolgáltatásunk igénybe vételére lesz szükség. 

Cégünk felülettisztítás szolgáltatása a fém felületek mechanikai úton történő tisztítását teszi lehetővé. A folyamat során nyert fémfelület ebből adódóan fém tiszta minőségű lesz, és a jövőben ebből adódóan alkalmas lesz a különféle korrózióvédelmi eljárások lehetőségére is.

Ebből adódóan a szolgáltatás folyamata hatalmas jelentőséggel bír. Ugyanis a korrózióvédelmi eljárások alapját a fém tiszta felületek teszik lehetővé. Habár maga a folyamat kivitelezéséhez kettő fajta módszer is alkalmazható, a felületkezelés, mint mechanikus tisztítás az ipar széles területein alkalmazott felületkezelési technológia.

Viszont fontos tisztában lennünk azzal, hogy a felületkezelés által előkészített munkadarabok tisztasága, egyenletes felületi érdessége nagymértékben befolyásolja a később alkalmazott felületvédelmi munka tartósságát. Számtalan helyzetben a garancia feltétele a felületkezelés eljárás kivitelezése.

Miért válassza cégünket ha felülettisztító technológiák használata szükséges?

Esztétikusabb felület, netán a funkcionalitás az oka amiért szolgáltatásunkat keresi? Csapatunknak egyik sem okoz majd problémát! Ön csak megálmodja, cégünk pedig megvalósítja! A felülettisztítás területén szerzett több évtizedes tapasztalatunkkal és saját berendezéseink segítségével, komplex szolgáltatást biztosítunk Önnek, az ország több pontján is. Elhivatottságunk időt, energiát, és ezeknek köszönhetően pedig pénzt spórol meg ügyfeleink számára a minőség és vevői elvárások maximális szem előtt tartásával párhuzamosan.

Cégünk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a felülettisztítás területén. Az összes megbízásunk folyamán a legújabb technológiákat alkalmazzuk, profi és precíz csapatunk lépést tart a fejlődéssel. Munkáink során magas minőségű és tartós anyagokkal dolgozunk. Az évtizedek alatt szerzett tapasztalatunknak köszönhető, hogy mára precíz és pontos vezérlésű környezetbarát szóróanyagot és költséghatékony munkavégzést tudunk kínálni! Emellett gyors árajánlat készítést és munkavégzést vállalunk! Mobil homokfúvás itt!

Reméljük, hamarosan Ön is az elégedett ügyfeleink közé fog tartozni.

Hívjon minket és kérjen árajánlatot, akár még ma!