Homokfúvás, felülettisztítás

  • Kezdőlap
  • Homokfúvás, felülettisztítás
felülettisztítás

Homokfúvás, felülettisztítás

A homokszórás, más néven homokfúvás sok mindenre alkalmazott felülettisztítási eljárás. E technológia megjelenése hamar felváltotta és felgyorsította a különböző felületek tisztítását, amit korábban még kézi erővel végeztek.

Homokszórás alkalmazásával eltávolítható szinte mindenféle felületi szennyeződés, mint rozsda, festék, graffiti, vízkő és egyéb szennyeződés.

A homokszórás hatékonysága sok helyen kiszorította a magasnyomású vízalapú tisztítást és vegyszeres eljárást is. Nem csak mechanikai hatékonyságával, hanem a felület alakjának lekövethetősége révén is hatékonyabb eljárást biztosít, ez által apróbb résekbe, nehezen hozzáférhető helyekre is könnyű megoldást kínál.

Homokfúvás és áraink

Minden munka egyedi sajátosságokat is tartalmazhat, ezért helyszíni felmérés után kedvező egyedi árajánlatot készítünk minden kedves ügyfelünknek. A kiszállás ingyenes, kérjen személyes ajánlatot tőlünk!

Cikkek homokfúvás témakörben

A szemcseszórásos technológia előnyei

2017. 09. 18. 14:28

A szemcseszórásos technológia előnyei

A homokszórás vagy homokfúvás első és legfontosabb előnye, hogy a segítségével oly módon munkáljuk meg a felületet, hogy nem használunk vegyi anyagokat, amelyek esetlegesen kémiai reakcióba lépnek a kezelt felület anyagával, megváltoztatva ezzel a kémiai és a fizikai jellemzőit. A homokszórást követően a felület teljesen "fémtiszta" lesz, bármiféle idegen anyag visszamaradása nélkül.

Ipari Méretű Vasszerkezetek , Fémfelületek Homokszórása

2017. 03. 01. 16:57

Ipari Méretű Vasszerkezetek , Fémfelületek Homokszórása

Az ország egész területére mobil homokfúvásos gépparkkal a helyszínre tudunk menni.